Maandag, 27 Maart 2006

Mijne heren,

Hoewel ik uw pornosite nog steeds verreweg de beste vind en deze vrijwel dagelijks met bevredigend resultaat bezoek, zijn er toch een paar dingen die me storen en mijns inziens verbeterd zouden kunnen worden.

In de eerste plaats valt mij op dat u – net als veel van uw collega's – nogal moeite heeft met de juiste spelling van het werkwoord 'masturberen' en haar vervoegingen. Zo is er bijvoorbeeld dikwijls sprake van 'mastuberen' en 'mastruberen' en dientengevolge van 'mastubatie' en 'mastrubatie' waar het natuurlijk 'masturbatie' moet zijn. Gelieve hier in de toekomst wat beter op te letten. En nu ik het toch over uw taalgebruik heb: sommige formuleringen stuitten me tegen de borst. En nu moet u niet denken dat ik een conservatieve oude vent ben, want ik ben heel ruimdenkend en al sinds 1959 lid van de NVSH, maar als ik stuit op een aanduiding als 'Mokkel pijpt paard', dan moet ik toch even flink slikken. Want het woord 'mokkel' is nodeloos grof en denigrerend ten aanzien van de vrouw(!) die zich over het geslacht van de edele viervoeter heeft ontfermd. Woorden als 'meisje', 'jongedame' of 'dienstmeisje' zouden hier beduidend beter op hun plaats zijn.

Vaak kloppen de aanduidingen ook niet. Dan staat er bijvoorbeeld: 'Slet wordt hard genomen door neger', maar bij bezichtiging van de foto's blijkt er dan alleen een meisje op te staan in diverse bevallige standen. Best een leuk meisje overigens, daar gaat het niet om, en ze is bloot, maar een neger valt er in geen velden of wegen te bekennen, laat staan dat hij het meisje hard genomen zou hebben! Ja, er zijn wat foto's 'genomen', maar verder niks! En nu ik het er toch over heb: er zijn er wel erg veel van op uw site. Negers. Niet dat ik iets tegen negers heb – helemaal niet – maar wat is er eigenlijk mis met onze eigen frisse Hollandse Jongens? Die zijn bovendien van nature uitgerust met gereedschap van geringere afmetingen waardoor de (Hollandse) kijker zich wat gemakkelijker kan identificeren met de mannen die zich op het schermpje aan de liefdesdaad te buiten gaan.

Zo, dit waren volgens mij wel de belangrijkste punten. In de hoop dat u mijn opmerkingen als opbouwende kritiek wilt opvatten, verblijf ik,

Hoogachtend,

R.S.R. Brandsen